Kun tilauksesi on lähetetty, saat meiltä automaattisesti lähetysvahvistuksen, joka sisältää myös linkin, jonka avulla voit seurata pakettisi toimitusta.

Lähetämme nämä tiedot sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit tilausta tehdessäsi.

Niin sanotun seurantatunnuksen tai seurantanumeron aktivointi voi kestää jopa 24 tuntia.

Voit seurata pakettisi kulkua milloin tahansa:

- asiakastililläsi tilaushistoriaosiossa.

- Jos sinulla ei ole asiakastiliä meillä, voit myös tarkastella tilaustasi täällä. https://www.bikester.fi/query-order.html

- seurantanumerolla jonka sait lähetysvahvistuksen yhteydessä kyseisen kuriiripalvelun sivuilta taikka lataamalla heidän sovelluksen

Jos seuranta ei ole muuttunut yli 3 arkipäivään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja. Käytä tähän tarkoitukseen yhteydenottolomakettamme.