Hyödynnä etukoodi tilauksesi yhteydessä

• Etukoodeja varten löydät kassalla kentän, johon voit syöttää etukoodin ja klikata "Käytä"-painiketta.

Yleiset ongelmakohdat ja tärkeää tietoa

• Etukoodi on jo mahdollisesti lunastettu.
    • Etukoodin voimassaoloaika on saattanut jo päättyä.
    • Tilauksesi on täytettävä etukoodia koskevat ehdot, kuten tilauksen vähimmäisarvon tai, että etukoodia ei voi käyttää tiettyihin tuotteisiin tai tuotemerkkeihin.
    • Vain yhden etukoodin voi lunastaa tilausta kohden.
    • Etukoodi kannattaa kopioida ja liittää sähköpostiviestistä ilman välilyöntejä.

Jos etukoodisi ei toimi, etkä löydä siihen syytä, niin ota meihin yhteyttä.

• Saitko vastauksen kysymykseesi?