Miten luon asiakastilin?

• Asiakastilillä on sinulle monia etuja, kuten tietojen tallentaminen seuraavaa tilausta varten, jotta voit tilata nopeasti ja helposti.

Voit myös tarkastella kaikkia jo tekemiäsi tilauksia ja paljon muuta.

Näin luot asiakastilin:

1. Valitse oikeasta yläkulmasta kohta "Rekisteröidy nyt".

2. Napsauta "Luo asiakastili".

3. Täytä kaikki kentät huolellisesti ja napsauta uudelleen "Rekisteröidy".

Tervetuloa Addnature.fi-sivustolle! Voit nyt tehdä tilauksia asiakastilisi kautta sekä seurata tilauksesi vaiheita ja katsoa tilaushistoriaasi.

• Saitko vastauksen kysymykseesi?